Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 301 to 320 of 337

Thread: General Forum Access and Usability Issues

  1. #301
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Has anyone else had issues with threads taking a while to load? The website loads fine and the different forums will load normally but once I click a thread it takes a while. The website will load but the posts take a while to show. Does that make sense?

  2. #302
    The future is spelled K-A-K-K-O BSBH Legend
    Phil in Absentia's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    87,645
    Rep Power
    476
    This occurs for you across multiple browsers and devices?


    Sent from my iPhone using Blueshirts Brotherhood mobile app powered by Tapatalk
    "Everyone says you should be a good loser. If you’re a good loser, you’re a loser."
    - John Tortorella


    "Never be a spectator of unfairness or stupidity. Seek out argument and disputation for their own sake; the grave will supply plenty of time for silence."
    - Christopher Hitchens

  3. #303
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Just Chrome at work. It very well could be the network here so that's why I am asking, I wouldn't doubt it.

  4. #304
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Works ok on the app

  5. #305
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Works ok on Safari. I'd say it's probably the network at my office but none of the other websites had that problem so idk what it really is.

  6. #306
    The future is spelled K-A-K-K-O BSBH Legend
    Phil in Absentia's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    87,645
    Rep Power
    476
    I'm not sure, either. I'd go through the standard practices and see if it still is the case — clear cache/history, restart browser, and if that fails, restart the computer.
    "Everyone says you should be a good loser. If you’re a good loser, you’re a loser."
    - John Tortorella


    "Never be a spectator of unfairness or stupidity. Seek out argument and disputation for their own sake; the grave will supply plenty of time for silence."
    - Christopher Hitchens

  7. #307
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    These aren't typical computers. Resetting them only resets the connection to the network. It seems to be working fine now though. For a billion dollar communications company our network is fucking garbage. I'm sure it was nothing on your end.

  8. #308
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Ok sorry to keep beating a dead horse but just wanted to update with a little more info. We just received new machines which are connected to a new, much faster network. Same thing is happening. The website loads fine, I always start by clicking "new posts" and go from there, works fine. Once I click on a thread, however, the website will load but the actual content of the thread, the posts, take forever to load. I tried this both logged in as myself and not logged in at all on both Chrome and IE. I did notice that the status bar at the bottom of the screen says "Waiting for connect.facebook.net...". I don't have facebook logged in on this computer so idk what that is about. I timed how long it takes to load, 7:30.04. I figured it was something on my end but I use a few different forums and this is the only one it happens on so this is why I am not sure if its my end or something on your end.

    Last edited by SaveByRichter35; 08-15-2017 at 06:34 PM. Reason: typo

  9. #309
    Very Large Member BSBH Prospect
    Vodka Drunkenski's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15,591
    Rep Power
    154
    So what are you taking the plunge in
    Hidden Content

    Let's Go Rangers!

  10. #310
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Quote Originally Posted by Vodka Drunkenski View Post
    So what are you taking the plunge in
    Its a goalie message board I am on lol. Some guy makes the dumbest titles for his threads. Its about buying his own skate sharpener.

  11. #311
    I feel sorry for the earth's population BSBH Prospect
    AmericanJesus's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    19,609
    Rep Power
    353
    Is it possible that your work network is blocking connections to Facebook?

  12. #312
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Quote Originally Posted by AmericanJesus View Post
    Is it possible that your work network is blocking connections to Facebook?
    Nope, I am on FB as well right now as I type this.

    Edit - Normally yes, it blocks FB. However it looks like they haven't added that feature to the new system yet because I was able to log right onto it.

  13. #313
    The future is spelled K-A-K-K-O BSBH Legend
    Phil in Absentia's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    87,645
    Rep Power
    476
    Quote Originally Posted by SaveByRichter35 View Post
    Ok so to keep beating a dead horse but just wanted to update with a little more info. We just received new machines which are connected to a new, much faster network. Same thing is happening. The website loads fine, I always start by clicking "new posts" and go from there, works fine. Once I click on a thread, however, the website will load but the actual content of the thread, the posts, take forever to load. I tried this both logged in as myself and not logged in at all on both Chrome and IE. I did notice that the status bar at the bottom of the screen says "Waiting for connect.facebook.net...". I don't have facebook logged in on this computer so idk what that is about. I timed how long it takes to load, 7:30.04. I figured it was something on my end but I use a few different forums and this is the only one it happens on so this is why I am not sure if its my end or something on your end.

    That's odd, because Facebook Connect was disabled more than a year ago.
    "Everyone says you should be a good loser. If you’re a good loser, you’re a loser."
    - John Tortorella


    "Never be a spectator of unfairness or stupidity. Seek out argument and disputation for their own sake; the grave will supply plenty of time for silence."
    - Christopher Hitchens

  14. #314
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Idk man. And now its working fine.

  15. #315
    Russian Meddling BSBH Rookie
    josh's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    28,750
    Rep Power
    354
    Lias Andersson for #AJT2019

  16. #316
    The future is spelled K-A-K-K-O BSBH Legend
    Phil in Absentia's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    87,645
    Rep Power
    476
    "Everyone says you should be a good loser. If you’re a good loser, you’re a loser."
    - John Tortorella


    "Never be a spectator of unfairness or stupidity. Seek out argument and disputation for their own sake; the grave will supply plenty of time for silence."
    - Christopher Hitchens

  17. #317
    Russian Meddling BSBH Rookie
    josh's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    28,750
    Rep Power
    354
    Everyday:


    When you re-open the Hot Chicks Thread: There are currently 976 users online.
    Lias Andersson for #AJT2019

  18. #318
    Senior Member Bantam Division LONG LONG LONG TIME FAN's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    NEVER NEVER LAND
    Posts
    2,104
    Rep Power
    11
    Hi. Why is it that when trying to log in, I get a message that says; " wrong user name or password " when clicking on the " remember me " button? Happens every time. Also, the random question ask for the NYR Captain. The NYR have NO Captain. Please fix these issues once and for all as I have sent private messages to moderators about these issues, with not one answer or solution. Thanx in advance. LONG LONG LONG TIME FAN.

  19. #319
    Beer Leaguer Midget Division
    SaveByRichter35's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Long Island
    Posts
    2,660
    Rep Power
    42
    Lol

  20. #320
    Banned Junior Division
    CCCP's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Brooklyn
    Posts
    5,511
    Rep Power
    83
    Quote Originally Posted by LONG LONG LONG TIME FAN View Post
    Hi. Why is it that when trying to log in, I get a message that says; " wrong user name or password " when clicking on the " remember me " button? Happens every time. Also, the random question ask for the NYR Captain. The NYR have NO Captain. Please fix these issues once and for all as I have sent private messages to moderators about these issues, with not one answer or solution. Thanx in advance. LONG LONG LONG TIME FAN.
    it happened to me once. I typed in Messier and it was the wrong answer

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •